AHEPA CUP logo

AHEPA CUP logo

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Με την κυκλοφορία της αφίσας της διοργάνωσης ξεκινούν επισήμως οι δηλώσεις συμμετοχής για το “AHEPA CUP 2017”Beach volleyball tournament, που θα γίνει στη Ναύπακτο από 14-16 Ιουλίου. H AHEPA, με συνδιοργανωτές το δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο "Ομόνοια Ναυπάκτου", προσκαλούν τους αθλητές να γίνουν οι πρωταγωνιστές στο τουρνουά, να διασκεδάσουν με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, τo beach volley αλλά και να απολαύσουν το υψηλό θέαμα της τελικής φάσης, παρέα με δροσιστικά ροφήματα τσαγιού που ευγενικά χορηγεί η εταιρεία αναψυκτικών “ΛΟΥΞ “.
Από 3 Ιουλίου ξεκινούν επισήμως οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά, που αφορά μικτές ομάδες (αγόρι-κορίτσι) και είναι ανοικτό σε κάθε ηλικία και αγωνιστικό επίπεδο, για μέλη AHEPA ή μη. Με βάση την εμπειρία των προηγουμένων ετών την Παρασκευή 14 Ιουλίου προγραμματίζονται προκριματικοί αγώνες των πιο αδύναμων ομάδων, ώστε να καταρτιστεί το τελικό ταμπλώ των 16 ισχυρότερων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους

Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά μπορεί κανείς να αναζητήσει στην προκήρυξη της διοργάνωσης http://ahepacup.blogspot.gr/2015/02/ahepacup-beach-volleyball-tournament-24.html όπως έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα ahepacup.blogspot.gr . 
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης στο ahepacup@gmail.com, ή τηλεφωνικά στο 6972090641 (Ντίνος) μέχρι την Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου