AHEPA CUP logo

AHEPA CUP logo

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΓΑ ΤΟ AHEPA CUP 2017 Beach volleyball tournament

Yπό την αιγίδα της ΓΓΑ διοργανώνεται το φετινό “AHEPA CUP 2017” Beach volleyball tournament , από 14-17 Ιουλίου στην πόλη της Ναυπάκτου. Το εν λόγω τουρνουά αφορά μικτές ομάδες (αγόρι και κορίτσι) και αποτελεί μια πρωτοβουλία του τοπικού τμήματος AHEPA Ναυπάκτου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ναυπακτίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η AHEPA-Περιφέρεια Ελλάδος και ο αθλητικός σύλλογος “Ομόνοια Ναυπάκτου”. Αποτελεί την μοναδική αθλητική εκδήλωση για την AHEPA Ελλάδος και έχει επισήμως αναρτηθείστην ιστοσελίδα της.



Το εντυπωσιακό προωθητικό βίντεο τηςδιοργάνωσης  έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται να “ανοίξουν” με την κυκλοφορία της αφίσας της διοργάνωσης τις προσεχείς ημέρες.

Ήδη η επιτυχημένη περσινή εκδήλωση έχει καταφέρει να αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού και να προσθέσει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Επιπλέον έχει πετύχει να διαφημίσει την πόλη αλλά και το τοπικό τμήμα AHEPA διεθνώς, αφού η διοργάνωση έτυχε προβολής μεταξύ άλλων σε μεγάλα ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης) αλλά και στο επίσημο περιοδικό της AHEPA με αναγνώστες παγκοσμίως (περιοδικό AHEPAN τεύχος Σεπτεμβρίου). Την ίδια επιτυχία φιλοδοξεί να έχει και φέτος παρουσιάζοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης προς τα έξω.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά στο http://ahepacup.blogspot.gr


Ο μεγάλος και μικρός τελικός προγραμματίζονται για την Κυριακή 16 Ιουλίου με παρόντες εκπροσώπους της δημοτικής αρχής καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της AHEPA Ελλάδος και Ευρώπης. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου